SENEGAL 

Body... Mind... Spirit... Emotions...

Vill du få tillgång på mer Självkärlek 

och samtidigt vara med om ett

Äventyr i Västafrika?


Följ med på en unik upplevelsebaserad resa till Senegal!

Landet där musiken flödar, rytmen pulserar och magin vibrerar!

Åhå, Kan du säga något om det?! Jo, med sol, bad och härligt god mat, med kärlek, humor och tolerans blir själva livet en lättsam dans. Det handlar om lust, njutning, kreativitet och sexualitet (livsenergin) Vi kommer bland annat ägna oss åt kroppskännedom, självkärlek genom att i rörelseglädje utforska våra sju chakran och enligt mig gudabenådad floorhealing… Det blir en annorlunda resa och det handlar om dig, att få leka helt individuellt både kroppsligt, mentalt, emotionellt och spirituellt!


Berätta lite mer! Vi kommer fokusera på ett chakra i taget och växla förmiddagspassen, (ca 16  timmar fördelat på hela resan) mellan sharings, och fina intressanta utflykter! Prova på äkta senegalesisk dans och trummor på stranden! Njuta av både soluppgång med gryningsvandring och solnedgång med ro för det existentiella samtalet.

Nu lite fakta;

Vi reser med West African Travel AB och bor på det söta hotellet Le Bendoula i Kafountine som ligger mellan havet och floden. Det är en härlig plats med egen strand och havsutsikt. Där bjuds på så god mat och personalen är så fin att ha omkring sig.

Kafountine ligger I Ziguinchor regionen och är inbäddad I frodig grönska med miltals stränder. Gå in på www.hotelbendoula.com för att se mer om hur vi bor!


Kostnad:

19890 kr. I priset ingår reguljär flyg från Arlanda(mellanlandning Bryssel eller Portugal) Banjul tur och retur, transfer till hotell med minibuss ca2 timmar, boende, halvpension, kurs samt utflykter (bland annat en hel dags flodtur och en två dagars resa till Ziguinchor)

Researrangör: Vi reser med West African Travel AB Arrangören har fullständiga rättigheter och lagstadgad resegaranti hos kammarkollegiet.


Anmälan:

Anmälningsavgiften 4000:- betalas in till West African Travel, bankgiro 662-8648 senast 18 oktober 2022 Ange ditt namn och ”Senegal”. Bekräfta även din anmälan till [email protected] anmälan är giltig först då anmälningsavgiften är betald. Slutbetalning sker via faktura senast 10 november! 

Flygpriset gäller för reservation vid ev förändringar. Mer utförlig information vid anmälan och/eller förfrågan. Vid händelse om avbokning får man handpenning tillbaka 2 månader innan avgång. Mindre än 8veckor kvar blir det 30 procent avdrag. Det går tyvärr inte att avboka 4 veckor innan resa.


Med det sagt; Allt kommer att gå så bra!


OBS! Antalet är begränsat till max 6 Deltagare!

Så vänta inte med din intresseanmälan! 😊

För funderingar och övrig information kontakta mig på

[email protected]

och vill du veta mer om mig?

www.lovesupport.se

OBS sista anmälningsdag är 18 oktober 2022

Med bästa hälsningar

Neppe Nimmela

mobil 0703939957 www.lovesupport.se

Sadie Haidara [email protected]

Ett äventyr väntar dig… det är din tur nu!

Allt Varmt Önskar Vi

Neppe och Sadie